Login
  SÖK
  English 

SVERIGETOPPLISTAN 
ARKIVET 
SÖK 
BÄSTA GENOM TIDERNA 
LÄNKAR 
FORUMET
Welcome to swedishcharts.com
All the top 20 charts around the world
How do I register album?
we need a new producer for k-pop ris...
Sweden Top 40 Music Charts


 
HEMFORUMETKONTAKT

ALAN WALKER
1 Fan
Fans anzeigen

Fan werden

Komponisten, Texter und Produzenten
Alan Walker, Anders Froen, Gunnar Greve, Jesper Borgen

DISCOGRAFI ALAN WALKER
Discographie Singles

TitelLabelRelease
SpectreNoCopyrightSound2015-01-06
FadedMER Musikk2015-11-25
Sing Me To SleepSony2016-05-30
AloneMER Musikk2016-12-02
Tired (Alan Walker feat. Gavin James)MER Musikk2017-05-19
The SpectreMER Musikk2017-09-15
All Falls Down (Alan Walker feat. Noah Cyrus & Digital Farm Animals)MER Musikk2017-10-27
 
ALAN WALKER I SVENSKAS TOPLISTOR
Singlar

TitelKom in på listanTopveckor
Faded2015-12-11177
Sing Me To Sleep2016-06-10926
Alone2016-12-09223
Tired (Alan Walker feat. Gavin James)2017-05-262133
The Spectre2017-09-222210
All Falls Down (Alan Walker feat. Noah Cyrus & Digital Farm Animals)2017-11-03425
LÅTAR AV ALAN WALKER
Sortierung: Titel | År
2014
Fade
2015
Faded
Spectre
2016
Alone
Sing Me To Sleep
2017
All Falls Down (Alan Walker feat. Noah Cyrus & Digital Farm Animals)
Sky (Alan Walker & Alex Skrindo)
The Spectre
Tired (Alan Walker feat. Gavin James)
DE BÄSTA LÅTARNA AV ALAN WALKER
Alla songer med minst 5 recensioner är inräknade i denna lista.
TitelRecensionerGenomsnitt
Faded1404.2
Sing Me To Sleep664.2
The Spectre324
Tired (Alan Walker feat. Gavin James)263.85
Fade133.85
All Falls Down (Alan Walker feat. Noah Cyrus & Digital Farm Animals)213.67
Alone683.65
DE MEST KÄNDA LÅTARNA AV ALAN WALKER
Alla songer med minst 5 recensioner är inräknade i denna lista.
TitelRecensionerGenomsnitt
Faded1404.2
Alone683.65
Sing Me To Sleep664.2
The Spectre324
Tired (Alan Walker feat. Gavin James)263.85
All Falls Down (Alan Walker feat. Noah Cyrus & Digital Farm Animals)213.67
Fade133.85


Copyright © 2018 Hung Medien. Design © 2003-2018 eMedia Jungen. All rights reserved.
Page was generated in: 0.42 seconds