Login
  SÖK
  English 

SVERIGETOPPLISTAN 
ARKIVET 
SÖK 
BÄSTA GENOM TIDERNA 
LÄNKAR 
FORUMET
Can anyone identify this song?
Lyrics request
Certifications pre-IFPI
Chart Positions Pre 1976
Music of Sweden


 
HEMFORUMETKONTAKT

ANA+DIAZ
0 Fans
Fan werden

Komponisten, Texter und Produzenten
Ana Diaz

DISCOGRAFI ANA DIAZ
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Allt e lättare på sommarn (Ana Diaz feat. Parham)Winwin2019-06-28
BästisWinwin2020-04-17
Vår lilla stadWINWIN2020-10-26
Askan är den bästa jordenWINWIN2020-11-23
Fait accompliWINWIN2020-11-30
RegnetWINWIN2020-12-05
Tolkningarna 2020 - Så mycket bättreWINWIN2020-12-14
Vara vännerWINWIN2020-12-14
VikommerådöWinwin2021-07-02
Evigt ungWinwin2022-02-18
 
ANA DIAZ I SVENSKAS TOPLISTOR
Singlar

TitelKom in på listanTopveckor
Vår lilla stad2020-10-30483
1002020-10-301517
Askan är den bästa jorden2020-11-27751
Fait accompli2020-12-11861
Regnet2020-12-11941
Vara vänner2020-12-18763
Det fina med tid2023-01-20831
Det fina med tid2023-01-20831
 
Album

TitelKom in på listanTopveckor
Lyssna del 12016-02-12473
Tröst och vatten2020-05-01836
Så mycket bättre 2020 - Tolkningarna2020-12-25514
LÅTAR AV ANA DIAZ
Sortierung: Titel | År
2012
Nothing Without Me (Markus Schulz feat. Ana Diaz)
2019
Allt e lättare på sommarn (Ana Diaz feat. Parham)
2020
Askan är den bästa jorden
Bästis
Fait accompli
Regnet
Vår lilla stad
Vara vänner
2021
Vikommerådö
2022
Evigt ung

n/a
100
Det fina med tid
Det fina med tid
Fyll upp mitt glas nu
Nästan där
Starkare
Vet du jag är över dig
ALBUM AV ANA DIAZ
Lyssna del 1
Så mycket bättre 2020 - Tolkningarna
Tröst och vatten


Copyright © 2024 Hung Medien. Design © 2003-2024 eMedia Jungen. All rights reserved.
Page was generated in: 1.47 seconds