Login
  SÖK
  English 

SVERIGETOPPLISTAN 
ARKIVET 
SÖK 
BÄSTA GENOM TIDERNA 
LÄNKAR 
FORUMET
How do I register album?
Welcome to swedishcharts.com
All the top 20 charts around the world
we need a new producer for k-pop ris...
Sweden Top 40 Music Charts


 
HEMFORUMETKONTAKT

ARVINGARNA
0 Fans
Fan werden

Komponisten, Texter und Produzenten
Kee Marcello, Lasse Holm, Torgny Söderberg

DISCOGRAFI ARVINGARNA
Discographie Singles

TitelLabelRelease
EloiseBig Bag1993
Bo DiddleyBig Bag1995
Om dessa vaggar kunde talaBig Bag1997
PamelaBig Bag1997
Det svär jag påMusikverkstan1999
Rakt in i hjärtatMusikverkstan2000
Du fick mig att öppna mina ögonMusikverkstan2001
Om du vill ha migMusikverkstan2001
GodislåtenMusikverkstan2002
Ingenting är större än viMusikverkstan2002
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Nya spårBig Bag1997
LimeMusikverkstan1999
DiamanterMusikverkstan2001
#8Mariann2006-12-20
UnderbartDansbandsbolaget2009
Änglar och en massa kärlekColumbia2013-12-18
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
Då & nuBig Bag1996
 
ARVINGARNA I SVENSKAS TOPLISTOR
Singlar

TitelKom in på listanTopveckor
Eloise1993-04-21106
Bo Diddley1995-03-31214
Pamela1997-04-18222
Det svär jag på1999-03-11393
Hon kommer med sommaren2005-05-19521
 
Album

TitelKom in på listanTopveckor
Coola killar1992-06-24492
Eloise1993-05-1977
Tjejer1994-05-0696
För alltid1995-11-031411
Då & nu1996-11-01382
Nya spår1997-11-21412
Lime1999-06-241314
Diamanter2001-08-31173
#82005-06-16236
All Included - Arvingarnas största hits från 1992-20072007-05-03262
Rockin' Around The Christmas Tree2007-12-06424
Underbart2009-12-04352
Änglar och en massa kärlek2013-12-27207
Våra allra bästa2017-06-30144
LÅTAR AV ARVINGARNA
Sortierung: Titel | År
1992
Coola killar
Jeannie
Linda går
Sången till Jennifer
1993
...och hon sa
Angelina
De' e' bara jag
Eloise
Och hon sa
1994
Det borde vara jag
Granna Anna
Räck mej din hand
Tjejer
1995
Än finns det kärlek
Bo Diddley
Drömmen om Hollywood
Du och jag
Månsken över heden
Natt efter natt
1996
En 68:a cabriolet
Glasslåten
Nattens sista spårvagn
Tänk om jag hade ett flygplan
Varför blir det inte alltid som man vill
1997
Blå är min himmel
De ensammas promenad
Det kan ingen ändra på
Drömmen om en frihet
En dag i taget
Go Go Jenny
Gud, vad hon är läcker
Jag drar iväg
Låt oss tala känslor
Månen är kvar
Om dessa vaggar kunde tala
Om dessa väggar kunde tala
Pamela
Små paket
Sommarliv
Stan é för stor för oss två
Vilken härlig dag
1999
Är du lycklig nu
Att va' kär
Bye bye solong
Det svär jag på
Du vet var jag finns
En ledig sommardag
Halvvägs hem till dig
Jag och min gitarr
Jag vet vad kärlek är
Jag vill ge natten till dig
Låt oss bara vara vänner
Magdalena
När jag flyger
Programmerad kärlek
Sommar och solvarma dar
2000
Rakt in i hjärtat
2001
Det finns ingen mening
Diamanter
Du fick mig att öppna mina ögon
En man för dig
Jag ska ta med dig till havet
Madelene
Marie
Om du vill ha mig
Sjunde himlen
Sommarhimmel
Ta mig till det blå
There's So Many Things
Tro mig
Twilight
2002
Godislåten
Ingenting är större än vi
2006
Då kanske drömmen slår in
Ensamma stunder
Flickan ovanpå
Har du ångrat dej
Hela vägen hem
Hela världen till dej
Hon kommer med sommaren
I hennes ögon
Som i en dröm
Söndag 6:55
Superstar
Tid att leva
Till en öde ö
Varje gång vi tänker på varann
2007
Jingle Bell Rock
2009
Alice i ett underland
Amelie
Bara femton år
California Dreaming
Förlorad i dig
Hela världen är du och jag
Hemma hos mig igen
Hon är oslagbar
I Wanna Hold You
Kärleken övarallt
Lever en dröm
Livet är underbart
När vinden har vänt
2013
Alla rätt
Ängel
Det är lördag igen
Det kan du lita på
Drivin'
Efter vinter kommer vår
En ängel i varda'n
Finns det någon annan nu
Hur ska det bli, hur ska det gå
Louise
Semester
Ta mig tillbaka nu
Underbar dag

n/a
Hon Och Jag
Lat oss tala känslor
Manen ar kvar
ALBUM AV ARVINGARNA
#8
All Included - Arvingarnas största hits från 1992-2007
Änglar och en massa kärlek
Coola killar
Då & nu
Diamanter
Eloise
För alltid
Lime
Nya spår
Rockin' Around The Christmas Tree
Tjejer
Underbart
Våra allra bästa
DE BÄSTA LÅTARNA AV ARVINGARNA
Alla songer med minst 5 recensioner är inräknade i denna lista.
TitelRecensionerGenomsnitt
Eloise204.25
DE MEST KÄNDA LÅTARNA AV ARVINGARNA
Alla songer med minst 5 recensioner är inräknade i denna lista.
TitelRecensionerGenomsnitt
Eloise204.25


Copyright © 2018 Hung Medien. Design © 2003-2018 eMedia Jungen. All rights reserved.
Page was generated in: 0.23 seconds