Login
  SÖK
  English 

SVERIGETOPPLISTAN 
ARKIVET 
SÖK 
BÄSTA GENOM TIDERNA 
LÄNKAR 
FORUMET
Gemini
Lyrics request
Chart Positions Pre 1976
Music of Sweden
Swedish Electro Songs ?


 
HEMFORUMETKONTAKT

CAROLA
2 Fans
Fans anzeigen

Fan werden

Links
Official Site  http://www.carola.com/


DISCOGRAFI CAROLA
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Love Isn't LoveWEA1983-05
FremderWEA1983-06
Je ogen hebben geen geheimenDureco1983
HungerMariann1983
Främling (Carola Häggkvist)Mariann1983
En sång om gemenskap (Cavatina) (Carola Häggkvist och Timo Korhonen)SVT1984
AlbatrosDureco Benelux1984
Don't Tell Me What To DoPolydor1985
The RunawayPolydor1986
Brand New HeartPolydor1986
Vilken värld det ska bli (Carola & Per-Erik Hallin)Polydor1987
I'll LiveRival1990
Mitt i ett äventyrRival1990
The Girl Who Had EverythingVirgin / Rival1990
Captured By A LovestormRCA / Rival1991
Fångad av en stormvindRival1991
BelieveRival1996
Walk A Mile In My ShoesSonet2003
EvighetUniversal2006-03-15
One Love (Johnson & Häggkvist)Warner2008
Det är bara viX52010-06-08
Främling 30 årUniversal2013-03-09
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Julefrid med CarolaMariann1983
På egna benRival1984
Thunder And LightningMariann1984
RunawayPolydor1986
Much MoreRival / RCA1991
PersonligtBMG1994-10-28
The Sound Of Music (Carola & Tommy Körberg)Rival1995
Jul i BetlehemKirkelig1999
My ShowSonet2001-11-19
Störst av alltKirkelig2005-04
Från nu till evighetSonet2006-05-17
Elvis, Barbra & jagX52011-03-22
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
HitsRival1991
Hits Vol. 2Rival1996
 
Discographie Alben - Box

TitelLabelRelease
3 Original Album ClassicsSony2010-03-12
 
CAROLA I SVENSKAS TOPLISTOR
Singlar

TitelKom in på listanTopveckor
Främling (Carola Häggkvist)1983-05-1754
Hunger1983-10-1836
Julefried med Carola1984-01-1081
Tommy Loves Me1984-04-03105
Carola så in i Norden1984-04-17161
Don't Tell Me What To Do1985-06-14191
The Runaway1986-04-1636
Mitt i ett äventyr1990-03-2854
The Girl Who Had Everything1990-09-26154
Fångad av en stormvind1991-04-2436
Mixade minnen1993-06-02163
Det kommer dagar1994-10-14292
I Believe In Love2002-05-231315
Evighet2006-03-23124
Invincible2006-06-22294
I denna natt blir världen ny2007-11-15414
Lucky Star (Johnson & Häggkvist)2008-01-24136
One Love (Johnson & Häggkvist)2008-03-13118
Det är bara vi2010-06-18203
Nu tändas tusen juleljus2011-12-302918
Jul, Jul strålande Jul2013-12-272915
Tell Me This Night Is Over2014-10-31363
Sjung halleluja (och prisa gud)2014-11-07481
Vår dröm om julen2016-12-30752
När det lider mot jul (Det strålar en stjärna)2017-12-15572
Vintersång2017-12-22682
The Day I Die (I Want You To Celebrate)2019-11-22961
Säg mig var du står (Carola & Zara Larsson)2020-09-0428
 
Album

TitelKom in på listanTopveckor
Främling1983-04-19112
Steg för steg1984-05-1516
På egna ben1984-12-2153
Runaway1986-05-2826
Much More1990-11-07165
Hits1991-06-19204
Jul1991-12-18510
My Tribute1993-11-03219
Personligt1994-11-041411
Sound Of Music (Carola & Tommy Körberg)1995-11-10159
Hits Vol. 21996-12-13502
Det bästa av Carola1997-12-05404
Blott en dag1998-10-29249
Jul i Betlehem1999-11-18149
Sov på min arm - sånger för stora och små2001-02-22122
My Show2001-11-30615
Guld Platina & Passion - Det Bästa2003-05-29166
Credo2004-06-11216
Störst av allt2005-05-12124
Guld platina & passion - det mesta2005-07-28442
Från nu till evighet2006-05-25116
I denna natt blir världen ny2007-11-22110
Främling 25 år2008-02-2828
Christmas In Bethlehem2009-11-2048
Elvis, Barbra & jag2011-04-0119
Drömmen om Julen2016-11-04615
LÅTAR AV CAROLA
Sortierung: Titel | År
1983
Ännu en dag
Bjällerklang
Främling (Carola Häggkvist)
Fremder
Gloria
Härlig är jorden
Hej mitt vinterland
Hunger
Ich bin noch lange nicht frei
Je ogen hebben geen geheimen
Life
Liv
Love Isn't Love
Mickey
Nu tändas tusen juleljus
O helga natt
Säg mig var du står
Stilla natt
1984
60-Tals Potpurri (Carola Häggkvist och Jahn Teigen)
Albatros
Amore
Butterfly
Det regnar i Stockholm
Du lever inom mej
En sång om gemenskap (Cavatina) (Carola Häggkvist och Timo Korhonen)
Ge av dej själv
Gjord av sten
Hand i hand
Här är mitt liv
I Am A Woman, I Am
I en sommarnatt
I Think I Like It
It's Raining In Stockholm
Kärlekens natt
Let There Be Love
Medley (Carola and Jahn Teigen)
Morning Star
Om du törs
One By One
På egna ben
Radio Love
Så attraherad
Terpsichore
Thunder And Lightning
Tokyo
Tommy Loves Me
Tommy tycker om mig
You're Still On My Mind
1985
Don't Tell Me What To Do
Rendezvous
1986
(We Are) Atomic
Brand New Heart
Everlasting Love
Lost In The Crowd
Nature Of The Beast
Radiate
So Far So Good
Spread Your Wings (For Your Love)
The Runaway
When Two Worlds Collide
1987
Gospel Train (Carola & Per-Erik Hallin)
Vilken värld det ska bli (Carola & Per-Erik Hallin)
1990
All The Reasons To Live
Best Shot
Declaration Of My Independence
Every Beat Of My Heart
I'll Live
Mitt i ett äventyr
One More Chance
State Of Grace
The Girl Who Had Everything
The Innocence Is Gone
When I Close My Eyes
1991
Captured By A Lovestorm
Fångad av en stormvind
1993
Mixade minnen
Oh, Happy Day
Save The Children
1994
Det kommer dagar
Flickan från igår
Förlåt mig
Guld i dina ögon
Inte en dag
Regnet som faller
Så länge jag lever
Sanna vänner
Sanningen
Var finns den kärlek
1995
Avskedsvisan (Carola, Tommy Körberg)
Det bästa jag vet
Do-re-mi
Du är sexton (Carola, Tommy Körberg)
Jag tror på mej
Något gott (Carola, Tommy Körberg)
The Sound Of Music
Visan om vallpojken
1996
Believe
Just The Way You Are
Save Me
1997
Dreamer
1999
Dagen är kommen
En stjärna lyser så klar
Gläns över sjö och strand
Himlen i min famn
I Wonder As I Wonder
Jag är så glad var julenatt
Mary's Boychild
Mitt hjerte alltid vanker
O Betlehem, du lilla stad
The Little Drummer Boy
2001
A Kiss Goodbye
Angel Of Mercy
Faith, Hope & Love
I Believe In Love
If I Told You
I'm Coming Home
My Love
My Show
Secret Love
Someday
The Light
The Pearl
Wherever You Go
You + Me
2002
Saknar (Anders Glenmark & Carola)
2003
När löven faller
Walk A Mile In My Shoes
2005
Allt kommer bli bra, mamma
Allting har sin tid
Barn och stjärnor
Den första gång jag såg dig
Gammal fäbodspsalm
Genom allt
Håll mitt hjärta (Carola & Björn Skifs)
Jag ger dig min morgon
Jag har hört om en stad ovan molne
Kärleksvals
Måne och sol
Närmare Gud till dig
Över älven
Störst av allt
Tillägnan
2006
Evighet
Fast det är mörkt nu
För alltid
Ingenting du säger
Invincible
Jag ger allt
Jag lever livet
Nära dig
Stanna eller gå
Tro på kärleken
Vem kan älska mig
2008
Lucky Star (Johnson & Häggkvist)
One Love (Johnson & Häggkvist)
2010
Det är bara vi
2011
Always On My Mind
Enough Is Enough
Evergreen
Guilty
Heartbreak Hotel
In The Ghetto
Lead Me, Guide Me
Suspicious Minds
The Way We Were
Watch Closely Now
Woman In Love
You've Lost That Loving Feeling
2013
Främling 30 år
2020
Säg mig var du står (Carola & Zara Larsson)

n/a
Benjamin
Carola så in i Norden
Gatorna tillhör oss
Gör det någonting
I denna natt blir världen ny
Jul, Jul strålande Jul
Julefried med Carola
När det lider mot jul (Det strålar en stjärna)
Sjung halleluja (och prisa gud)
Tell Me This Night Is Over
The Day I Die (I Want You To Celebrate)
Til The End
Vår dröm om julen
Vintersång
We Will Stand
You Bring Out The Best In Me
You Light Up My Life
ALBUM AV CAROLA
18 Bästa
3 Original Album Classics
Blott en dag
Christmas In Bethlehem
Credo
Det bästa av Carola
Drömmen om Julen
Elvis, Barbra & jag
Främling
Främling 25 år
Från nu till evighet
Guld Platina & Passion - Det Bästa
Guld platina & passion - det mesta
Hits
Hits Vol. 2
I denna natt blir världen ny
Jul
Jul i Betlehem
Julefrid med Carola
Much More
My Show
My Tribute
På egna ben
Personligt
Runaway
Sound Of Music (Carola & Tommy Körberg)
Sov på min arm - sånger för stora och små
Steg för steg
Störst av allt
The Sound Of Music (Carola & Tommy Körberg)
Thunder And Lightning
DE BÄSTA LÅTARNA AV CAROLA
Alla songer med minst 5 recensioner är inräknade i denna lista.
TitelRecensionerGenomsnitt
All The Reasons To Live85
Säg mig var du står194.95
Jag ger allt84.88
Stanna eller gå74.86
Liv54.8
Genom allt94.78
Det regnar i Stockholm124.75
Je ogen hebben geen geheimen144.71
Tommy tycker om mig74.71
Every Beat Of My Heart54.6
DE MEST KÄNDA LÅTARNA AV CAROLA
Alla songer med minst 5 recensioner är inräknade i denna lista.
TitelRecensionerGenomsnitt
Invincible854.13
Fångad av en stormvind604.3
Främling (Carola Häggkvist)494.33
Evighet314.48
Captured By A Lovestorm254.32
Säg mig var du står194.95
Love Isn't Love184.44
The Runaway164
Je ogen hebben geen geheimen144.71
Fremder143.93


Copyright © 2020 Hung Medien. Design © 2003-2020 eMedia Jungen. All rights reserved.
Page was generated in: 1.65 seconds