Login
  SÖK
  English 

SVERIGETOPPLISTAN 
ARKIVET 
SÖK 
BÄSTA GENOM TIDERNA 
LÄNKAR 
FORUMET
Best of all time?
Swedish Electro Songs ?
Chart Positions Pre 1976
Sweden Top 40 Music Charts
How do I register album?


 
HEMFORUMETKONTAKT

DEAN+LEWIS
1 Fan
Fans anzeigen

Fan werden

Komponisten, Texter und Produzenten
Edd Holloway

DISCOGRAFI DEAN LEWIS
Discographie Singles

TitelLabelRelease
WavesUniversal2016-09-30
Need You NowUniversal2017-04-07
Lose My MindIsland2017-10-20
Be AlrightIsland2018-06-29
7 MinutesIsland2019-01-18
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Same Kind Of DifferentUniversal2017-05-12
 
DEAN LEWIS I SVENSKAS TOPLISTOR
Singlar

TitelKom in på listanTopveckor
Be Alright2018-07-27229
7 Minutes2019-01-25651
LÅTAR AV DEAN LEWIS
Sortierung: Titel | År
2016
Waves
2017
Adore
Chemicals
Let Go
Lose My Mind
Need You Now
2018
Be Alright
2019
7 Minutes
ALBUM AV DEAN LEWIS
Same Kind Of Different
DE BÄSTA LÅTARNA AV DEAN LEWIS
Alla songer med minst 5 recensioner är inräknade i denna lista.
TitelRecensionerGenomsnitt
Lose My Mind74.29
Chemicals54.2
7 Minutes74
Be Alright363.94
Need You Now63.83
Waves173.82
DE MEST KÄNDA LÅTARNA AV DEAN LEWIS
Alla songer med minst 5 recensioner är inräknade i denna lista.
TitelRecensionerGenomsnitt
Be Alright363.94
Waves173.82
Lose My Mind74.29
7 Minutes74
Need You Now63.83
Chemicals54.2


Copyright © 2019 Hung Medien. Design © 2003-2019 eMedia Jungen. All rights reserved.
Page was generated in: 1.08 seconds