Login
  SÖK
  English 

SVERIGETOPPLISTAN 
ARKIVET 
SÖK 
BÄSTA GENOM TIDERNA 
LÄNKAR 
FORUMET
Kåt 19 årig tjej
How do I register album?
Welcome to swedishcharts.com
All the top 20 charts around the world
we need a new producer for k-pop ris...


 
HEMFORUMETKONTAKT

DUA LIPA
6 Fans
Fans anzeigen

Fan werden

Komponisten, Texter und Produzenten
Dua Lipa, Stephen "Koz" Kozmeniuk

DISCOGRAFI DUA LIPA
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Be The OneWarner Bros.2015-10-30
Last DanceWarner Bros.2016-02-12
Hotter Than HellWarner Bros.2016-05-06
Blow Your Mind (Mwah)Warner Bros.2016-08-26
No Lie (Sean Paul feat. Dua Lipa)Island2016-11-18
Thinking 'Bout YouWarner Bros.2017-01-06
Scared To Be Lonely (Martin Garrix & Dua Lipa)STMPD / Epic2017-01-27
Lost In Your Light (Dua Lipa feat. Miguel)Warner Bros.2017-04-21
My Love (Wale feat. Major Lazer, WizKid & Dua Lipa)Atlantic2017-05-05
New RulesWarner Bros.2017-07-07
HomesickWarner Bros.2017-12-01
IDGAFWarner Bros.2018-01-12
One Kiss (Calvin Harris & Dua Lipa)Columbia2018-04-06
Electricity (Silk City & Dua Lipa feat. Diplo & Mark Ronson)Columbia2018-09-07
Want ToWarner Bros.2018-09-07
Kiss And Make Up (Dua Lipa & Blackpink)Warner Bros.2018-10-19
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Dua LipaVertigo / Capitol2017-06-02
 
DUA LIPA I SVENSKAS TOPLISTOR
Singlar

TitelKom in på listanTopveckor
Be The One2016-04-221001
Hotter Than Hell2016-05-134415
Scared To Be Lonely (Martin Garrix & Dua Lipa)2017-02-03345
New Rules2017-08-04744
IDGAF2018-01-261521
One Kiss (Calvin Harris & Dua Lipa)2018-04-13427
Electricity (Silk City & Dua Lipa feat. Diplo & Mark Ronson)2018-09-14513
Kiss And Make Up (Dua Lipa & Blackpink)2018-10-26322
 
Album

TitelKom in på listanTopveckor
Dua Lipa2017-08-25848
LÅTAR AV DUA LIPA
Sortierung: Titel | År
2015
Be The One
2016
Blow Your Mind (Mwah)
Hotter Than Hell
Last Dance
New Love
No Lie (Sean Paul feat. Dua Lipa)
Room For 2
2017
Bad Together
Begging
Dreams
Garden
Genesis
Homesick
IDGAF
Lost In Your Light (Dua Lipa feat. Miguel)
My Love (Wale feat. Major Lazer, WizKid & Dua Lipa)
New Rules
No Goodbyes
Scared To Be Lonely (Martin Garrix & Dua Lipa)
Thinking 'Bout You
2018
Electricity (Silk City & Dua Lipa feat. Diplo & Mark Ronson)
High (Whethan & Dua Lipa)
If Only (Andrea Bocelli feat. Dua Lipa)
Kiss And Make Up (Dua Lipa & Blackpink)
One Kiss (Calvin Harris & Dua Lipa)
Want To

n/a
Bang Bang
Golden Slumbers
Running
ALBUM AV DUA LIPA
Dua Lipa
DE BÄSTA LÅTARNA AV DUA LIPA
Alla songer med minst 5 recensioner är inräknade i denna lista.
TitelRecensionerGenomsnitt
Garden134.92
Homesick194.84
No Goodbyes124.83
Begging144.79
Genesis124.67
Be The One1024.56
Lost In Your Light (Dua Lipa feat. Miguel)204.55
New Love184.5
Dreams124.5
Last Dance334.42
DE MEST KÄNDA LÅTARNA AV DUA LIPA
Alla songer med minst 5 recensioner är inräknade i denna lista.
TitelRecensionerGenomsnitt
Be The One1024.56
One Kiss (Calvin Harris & Dua Lipa)724.33
New Rules684.31
Scared To Be Lonely (Martin Garrix & Dua Lipa)663.98
IDGAF564.12
Hotter Than Hell484.17
No Lie (Sean Paul feat. Dua Lipa)453.96
Blow Your Mind (Mwah)394.41
Last Dance334.42
Electricity (Silk City & Dua Lipa feat. Diplo & Mark Ronson)223.95


Copyright © 2018 Hung Medien. Design © 2003-2018 eMedia Jungen. All rights reserved.
Page was generated in: 0.81 seconds