Login
  SÖK
  English 

SVERIGETOPPLISTAN 
ARKIVET 
SÖK 
BÄSTA GENOM TIDERNA 
LÄNKAR 
FORUMET
Best of all time?
Swedish Electro Songs ?
Chart Positions Pre 1976
Sweden Top 40 Music Charts
How do I register album?


 
HEMFORUMETKONTAKT

EBBA+GR%F6N
0 Fans
Fan werden

DISCOGRAFI EBBA GRöN
Discographie Singles

TitelLabelRelease
ProfitMistlur1978
Tyst for fanMistlur1978
Vad ska du bli?Mistlur1979
Staten & kapitaletMistlur1980
ScheisseMistlur1981
 
EBBA GRÖN I SVENSKAS TOPLISTOR
Singlar

TitelKom in på listanTopveckor
Vad ska du bli?1979-07-27181
Staten & kapitalet1980-06-271112
Scheisse1981-11-2038
 
Album

TitelKom in på listanTopveckor
We Are Only In It For The Drugs1979-11-30212
Kärlek & Uppror1981-03-13515
Ebba Grön1982-04-2018
Samlade singlar1983-08-09174
Samlada singlar 1978-821993-04-071747
Live1998-05-0846
Samlingen2005-09-08147
Boxen2008-05-22182
LÅTAR AV EBBA GRÖN
Sortierung: Titel | År
800 grader
Alla visa män
Beväpna er
Det måste vara radion
Die Mauer
Flyger
Flyktsoda
Folk bits
Handgranat...ge sig totalt
Häng gud
Hat & blod
Heroinister & kontorister
Het choklad
Jag hatar söndagar
Kärlek é stark
Mamma Pappa Barn
Mental istid
Mona Tumbas Slim Club
Mord i mina tankar
Musketör
Nu släckas tusen människoliv
Pervers politiker
Profit
Scheisse
Schweden Schweden
Slicka uppåt, sparka neråt!
Sno från dom rika
Staten & kapitalet
Stockholms pärlor
Stopp!
Svart & vitt
Till havs
Tittar på TV
Totalvägra
Turist i tillvaron
Tyna bort
Tyst for fan
Ung & kat
Ung & sänkt
Uppgång & fall
Vad har jag gjort?
Vad ska du bli?
We're Only In It For The Drugs No. 1
We're Only In It For The Drugs No. 2
ALBUM AV EBBA GRÖN
1978-1982
Boxen
Ebba Grön
Kärlek & Uppror
Live
Samlada singlar 1978-82
Samlade singlar
Samlingen
We Are Only In It For The Drugs
DE BÄSTA LÅTARNA AV EBBA GRÖN
Alla songer med minst 5 recensioner är inräknade i denna lista.
TitelRecensionerGenomsnitt
Staten & kapitalet55.2
DE MEST KÄNDA LÅTARNA AV EBBA GRÖN
Alla songer med minst 5 recensioner är inräknade i denna lista.
TitelRecensionerGenomsnitt
Staten & kapitalet55.2


Copyright © 2019 Hung Medien. Design © 2003-2019 eMedia Jungen. All rights reserved.
Page was generated in: 1.09 seconds