Login
  SÖK
  English 

SVERIGETOPPLISTAN 
ARKIVET 
SÖK 
BÄSTA GENOM TIDERNA 
LÄNKAR 
FORUMET
Certifications pre-IFPI
Can anyone identify this song?
Lyrics request
Chart Positions Pre 1976
Music of Sweden


 
HEMFORUMETKONTAKT

ESTRADEN
0 Fans
Fan werden

Komponisten, Texter und Produzenten
Felix Flygare Floderer, Carl Silvergran, Louise Lennartsson

DISCOGRAFI ESTRADEN
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Dansar med mig självSommarnatt2020-04-24
Aldrig mer vara duSommarnatt2020-07-03
Säg till din mammaMidsommarnatt2022-02-04
Tusen gånger om (Estraden / Newkid)Sony2022-05-20
Gråter tillsammans över varandraMidsommarnatt2023-01-06
Mitt hjärta slårMidsommarnatt2023-04-14
Bästa var duMidsommarnatt2023-08-18
Genom eld & vattenMidsommarnatt2024-01-19
JeansjackaSony2024-05-24
 
ESTRADEN I SVENSKAS TOPLISTOR
Singlar

TitelKom in på listanTopveckor
Smartare (Estraden & Molly Sandén)2019-07-052817
Bra för dig (Estraden feat. Victor Leksell)2019-09-06263
Det svåraste2020-01-17237
Dansar med mig själv2020-05-012710
Aldrig mer vara du2020-07-102017
Minns det bästa2020-09-04315
Kyssa dig nu2021-10-15711
Ensam (Loam feat. Estraden)2022-11-041115
Gråter tillsammans över varandra2023-01-13216
Mitt hjärta slår2023-04-21722
Glömmer att glömma2023-06-23353
Bästa var du2023-08-25454
20-nånting2023-10-13571
Genom eld & vatten2024-01-26275
Alla vill (A36 feat. Estraden)2024-03-15179
 
Album

TitelKom in på listanTopveckor
Mellan hägg och syrén2020-09-04119
20-nånting2023-10-13381
LÅTAR AV ESTRADEN
Sortierung: Titel | År
20-nånting
Aldrig mer vara du
Alla vill (A36 feat. Estraden)
Bästa var du
Bra för dig (Estraden feat. Victor Leksell)
Dansar med mig själv
Det svåraste
Ensam (Loam feat. Estraden)
Genom eld & vatten
Glömmer att glömma
Gråter tillsammans över varandra
Jeansjacka
Kyssa dig nu
Minns det bästa
Mitt hjärta slår
Säg till din mamma
Smartare (Estraden & Molly Sandén)
Tusen gånger om (Estraden / Newkid)
ALBUM AV ESTRADEN
20-nånting
Mellan hägg och syrén


Copyright © 2024 Hung Medien. Design © 2003-2024 eMedia Jungen. All rights reserved.
Page was generated in: 1.73 seconds