Login
  SÖK
  English 

SVERIGETOPPLISTAN 
ARKIVET 
SÖK 
BÄSTA GENOM TIDERNA 
LÄNKAR 
FORUMET
Gemini
Lyrics request
Chart Positions Pre 1976
Music of Sweden
Swedish Electro Songs ?


 
HEMFORUMETKONTAKT

HARRY+STYLES
4 Fans
Fans anzeigen

Fan werden


DISCOGRAFI HARRY STYLES
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Sign Of The TimesErskine / Columbia2017-04-07
Sweet CreatureColumbia2017-05-02
Two GhostsErskine / Columbia2017-09-01
KiwiErskine / Columbia2017-11-10
Lights UpErskine / Columbia2019-10-11
Watermelon SugarErskine / Columbia2019-11-15
Adore YouErskine / Columbia2019-12-06
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Harry StylesErskine / Columbia2017-05-12
Fine LineErskine / Columbia2019-12-13
 
HARRY STYLES I SVENSKAS TOPLISTOR
Singlar

TitelKom in på listanTopveckor
Sign Of The Times2017-04-141512
Sweet Creature2017-05-12952
Lights Up2019-10-18157
Watermelon Sugar2019-11-29923
Adore You2019-12-134024
Falling2020-01-10811
 
Album

TitelKom in på listanTopveckor
Harry Styles2017-05-19352
Fine Line2019-12-20142
LÅTAR AV HARRY STYLES
Sortierung: Titel | År
2017
Carolina
Ever Since New York
From The Dining Table
Kiwi
Meet Me In The Hallway
Only Angel
Sign Of The Times
Sweet Creature
Two Ghosts
Woman
2019
Adore You
Canyon Moon
Cherry
Falling
Fine Line
Golden
Lights Up
She
Sunflower, Vol. 6
To Be So Lonely
Treat People With Kindness
Watermelon Sugar
ALBUM AV HARRY STYLES
Fine Line
Harry Styles
DE BÄSTA LÅTARNA AV HARRY STYLES
Alla songer med minst 5 recensioner är inräknade i denna lista.
TitelRecensionerGenomsnitt
Falling185.11
Sign Of The Times964.85
Ever Since New York94.78
Kiwi214.76
Two Ghosts184.56
Canyon Moon84.5
Treat People With Kindness94.44
Cherry104.4
Golden114.36
Sunflower, Vol. 694.33
DE MEST KÄNDA LÅTARNA AV HARRY STYLES
Alla songer med minst 5 recensioner är inräknade i denna lista.
TitelRecensionerGenomsnitt
Sign Of The Times964.85
Watermelon Sugar564.05
Adore You434.19
Lights Up313.74
Sweet Creature234.13
Kiwi214.76
Falling185.11
Two Ghosts184.56
Golden114.36
Cherry104.4


Copyright © 2020 Hung Medien. Design © 2003-2020 eMedia Jungen. All rights reserved.
Page was generated in: 1.27 seconds