Login
  SÖK
  English 

SVERIGETOPPLISTAN 
ARKIVET 
SÖK 
BÄSTA GENOM TIDERNA 
LÄNKAR 
FORUMET
Kåt 19 årig tjej
How do I register album?
Welcome to swedishcharts.com
All the top 20 charts around the world
we need a new producer for k-pop ris...


 
HEMFORUMETKONTAKT

JAN JOHANSEN
0 Fans
Fan werden


DISCOGRAFI JAN JOHANSEN
Discographie Singles

TitelLabelRelease
River Of My Heart (Johansen)MCA1995
Se på migLionheart1995
Utan digLionheart1998-11
IngenmanslandLionheart2001
Hon går igenLionheart2002
Sista andetagetLionheart2002
Let Your Spirit Fly (Jan Johansen & Pernilla Wahlgren)M&L2003-03-10
Röd mustangStockhouse2005-06-07
Calling Out LoudStockhouse2006-02-22
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Jan JohansenMCA1995
Jan Johansen 2Lionheart1996
Hela vägen framLionheart2002-09-20
X My HeartMariann / M&L2003-05-12
En ny bild av migCosmos2010-09-29
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
Hits!Mariann2007-02-16
 
Discographie Alben - Misc

TitelLabelRelease
Fram till nuLionheart2001-05-25
 
JAN JOHANSEN I SVENSKAS TOPLISTOR
Singlar

TitelKom in på listanTopveckor
Se på mig1995-03-31131
Mitt hjärta i din hand1996-01-26511
Kommer tid, kommer vår (Jan Johansen & Jill Johnson)1996-05-10386
Ingenmansland2001-03-08215
Sista andetaget2002-03-081314
Let Your Spirit Fly (Jan Johansen & Pernilla Wahlgren)2003-03-201015
Röd mustang2005-06-23165
Röd Mustang (Remix)2006-07-13248
Cyanid2010-09-24193
 
Album

TitelKom in på listanTopveckor
Jan Johansen1995-05-05223
Jan Johansen 21996-10-18239
Fram till nu2001-04-12363
Hela vägen fram2002-05-03295
X My Heart2003-05-29441
Min Jul2014-11-28121
LÅTAR AV JAN JOHANSEN
Sortierung: Titel | År
Aldrig nå
Allting nu
Allting som jag är
Another Night
Bad Is Good For You
Calling Out Loud
Camelia
Caught You Falling From Heaven
Crushed
Cyanid
Det går som det går
Det kunde va du
Du såg igenom mig
Du värmer mig
En fri kvinna
En juvel
En ny bild av mig
En sång i mig
En vän
Fallin'
För en ängel
Förbjuden kärlek
From This Moment
Hall mej
Här och nu
Hela vägen fram
Higher Love
Hold You
Hon går igen
Hurting So Bad
Ingenmansland
Ingenting har hänt
Jag är där med dej
Just A Memory
Kommer tid, kommer vår (Jan Johansen & Jill Johnson)
Let It Be Me (Jan Johansen & Jill Johnson)
Let Your Spirit Fly (Jan Johansen & Pernilla Wahlgren)
Let's Not Fade Away
Life Goes On
Ljudet av din röst
Månljus
Mitt hjärta i din hand
Någonstans
Nära dig
Night Train
River Of My Heart (Johansen)
Röd mustang
Röd Mustang (Remix)
Roll Tide Roll
Se på mig
Sista andetaget
Solens strand
Stanna
This Little Girl Of Mine
Ticking By
Tiden går
Tiden kan aldrig tas tillbaks
Till dig
Time
United
Until The End Of Time
Utan dig
Vad är sant
Våga livet
Vågar du
Vart du än går
Watching You
Water In The Rain
We Can't Go On
We Don't Need To Hide
What About Love
When It Comes To Love
When The Night Is Young
X My Heart (Jan Johansen & Mia Löfgren)
ALBUM AV JAN JOHANSEN
En ny bild av mig
Fram till nu
Hela vägen fram
Hits!
Jan Johansen
Jan Johansen 2
Min Jul
Minnen
X My Heart
DE BÄSTA LÅTARNA AV JAN JOHANSEN
Alla songer med minst 5 recensioner är inräknade i denna lista.
TitelRecensionerGenomsnitt
Se på mig294.66
Let Your Spirit Fly (Jan Johansen & Pernilla Wahlgren)54.4
Kommer tid, kommer vår (Jan Johansen & Jill Johnson)74.29
DE MEST KÄNDA LÅTARNA AV JAN JOHANSEN
Alla songer med minst 5 recensioner är inräknade i denna lista.
TitelRecensionerGenomsnitt
Se på mig294.66
Kommer tid, kommer vår (Jan Johansen & Jill Johnson)74.29
Let Your Spirit Fly (Jan Johansen & Pernilla Wahlgren)54.4


Copyright © 2018 Hung Medien. Design © 2003-2018 eMedia Jungen. All rights reserved.
Page was generated in: 0.27 seconds