Login
  SÖK
  English 

SVERIGETOPPLISTAN 
ARKIVET 
SÖK 
BÄSTA GENOM TIDERNA 
LÄNKAR 
FORUMET
Music of Sweden
Chart Positions Pre 1976
Lyrics request
Gemini
Swedish Electro Songs ?


 
HEMFORUMETKONTAKT

M%E5NESKIN
0 Fans
Fan werden


DISCOGRAFI MåNESKIN
Discographie Singles

TitelLabelRelease
ChosenSony2017-11-24
Morirò da reSony2018-03-23
Torna a casaSony2018-09-28
Vent'anniRCA2020-10-30
Zitti e buoniRCA2021-03-03
I Wanna Be Your Slave (Måneskin & Iggy Pop)RCA2021-08-06
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
ChosenRCA2017-12-15
Il ballo della vitaRCA2018-10-26
Teatro d'ira - Vol. IRCA2021-03-19
 
MÅNESKIN I SVENSKAS TOPLISTOR
Singlar

TitelKom in på listanTopveckor
Zitti e buoni2021-05-28114
I Wanna Be Your Slave2021-05-28416
Beggin'2021-06-11514
 
Album

TitelKom in på listanTopveckor
Il ballo della vita2021-05-28277
Teatro d'ira - Vol. I2021-05-28116
Chosen2021-06-04715
LÅTAR AV MÅNESKIN
Sortierung: Titel | År
2017
Beggin'
Chosen
Let's Get It Started
Recovery
Somebody Told Me
Vengo dalla luna
You Need Me, I Don't Need You
2018
Are You Ready?
Close To The Top
Fear For Nobody
Immortale (Måneskin feat. Vegas Jones)
L'altra dimensione
Lasciami stare
Le parole lontane
Morirò da re
New Song
Niente da dire
Sh*t Blvd
Torna a casa
2020
Stato di natura (Francesca Michielin & Måneskin)
Vent'anni
2021
Coraline
For Your Love
I Wanna Be Your Slave
I Wanna Be Your Slave (Måneskin & Iggy Pop)
In nome del padre
La paura del buio
Lividi sui gomiti
Zitti e buoni
ALBUM AV MÅNESKIN
Chosen
Il ballo della vita
Teatro d'ira - Vol. I
DE BÄSTA LÅTARNA AV MÅNESKIN
Alla songer med minst 5 recensioner är inräknade i denna lista.
TitelRecensionerGenomsnitt
Torna a casa114.64
La paura del buio74.29
Coraline124.08
Vent'anni54
Zitti e buoni943.69
I Wanna Be Your Slave493.33
Beggin'682.9
DE MEST KÄNDA LÅTARNA AV MÅNESKIN
Alla songer med minst 5 recensioner är inräknade i denna lista.
TitelRecensionerGenomsnitt
Zitti e buoni943.69
Beggin'682.9
I Wanna Be Your Slave493.33
Coraline124.08
Torna a casa114.64
La paura del buio74.29
Vent'anni54


Copyright © 2021 Hung Medien. Design © 2003-2021 eMedia Jungen. All rights reserved.
Page was generated in: 1.07 seconds