Login
  SÖK
  English 

SVERIGETOPPLISTAN 
ARKIVET 
SÖK 
BÄSTA GENOM TIDERNA 
LÄNKAR 
FORUMET
Certifications pre-IFPI
Can anyone identify this song?
Lyrics request
Chart Positions Pre 1976
Music of Sweden


 
HEMFORUMETKONTAKT

MARKOOLIO
2 Fans
Fans anzeigen

Fan werden

Links
Official Site  http://www.markoolio.com


DISCOGRAFI MARKOOLIO
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Vi drar till fjällenArcade1998
Sola och bada i Piña Colada!Arcade1999
Millennium 2Arcade1999
Mera mål! (Markoolio feat. Arne Hegerfors)Arcade2000
In med bollenBonnier2004
Värsta schlagern (Markoolio & Linda Bengtzing)Ariola2007-01-31
Ingen sommar utan reggaeAriola2007-06-06
Emma, Emma (Markoolio vs. Tilde Fröling)Ariola2007-09-12
The Markoolio AnthemAriola2008-11-26
Vatten & eld[no label]2023-02-16
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Sticker hårtArcade1998
Dikter från ett hjärtaArcade2000
Tjock och lyckligBonnier2001
I skuggan av mig självBonnier2003
Bäst OffBonnier2004
Värsta plattanAriola2007-04-04
Jag är konstAriola2008-12-03
Jag är MarkoolioAriola2012-06-06
 
Discographie Alben - DVD

TitelLabelRelease
Rockar påBonnier2002
 
MARKOOLIO I SVENSKAS TOPLISTOR
Singlar

TitelKom in på listanTopveckor
Sommar och sol1998-07-03217
Drömmen om Finland1998-10-22219
Vi drar till fjällen1999-01-21120
Åka pendeltåg1999-05-271510
Sola och bada i Piña Colada!1999-07-151216
Millennium 21999-10-28125
Gör det igen2000-02-17218
Mera mål! (Markoolio feat. Arne Hegerfors)2000-05-18126
Rocka på (Markoolio vs. The Boppers)2001-11-02126
Vi ska vinna! (Markoolio feat. Excellence)2002-02-08316
Jag orkar inte mer!2002-05-10217
Vilse i skogen2003-10-31116
In med bollen2004-05-21124
Värsta schlagern (Markoolio & Linda Bengtzing)2007-01-18131
Ingen sommar utan reggae2007-04-26128
Emma, Emma (Markoolio vs. Tilde Fröling)2007-09-20177
Idollåten2007-10-04246
Sverige - det bästa på vår jord2008-05-1517
The Markoolio Anthem2008-11-2747
Kärlekssång från mig2009-02-27223
Vatten & eld2023-02-2474
 
Album

TitelKom in på listanTopveckor
Sticker hårt1998-11-05442
Dikter från ett hjärta1999-09-02370
Tjock och lycklig2001-11-30132
I skuggan av mig själv2003-11-28115
Bäst Off2004-12-02912
Värsta plattan2007-04-12229
Jag är konst2008-12-11307
Jag är Markoolio2012-06-15311
LÅTAR AV MARKOOLIO
Sortierung: Titel | År
1998
24:de december
Åka pendeltåg
Allan ballan
Bira låten
Drömmen om Finland
Markoolio é mé
Party på ett skitigt hotel
Rashan ringde
Sommar och sol
Vi drar till fjällen
1999
Millennium 2
Sola och bada i Piña Colada!
2000
Chartersemester
Du måste dansa salsa
Följ me följ me
Gör det igen
Grillfest
Markoolio rider igen
Mera mål! (Markoolio feat. Arne Hegerfors)
Rik som ett troll
Två snubbar och ett kex
2001
Aldrig mer
Båt låten
Hoppa upp & ner
Humpa dumpa dryck
Jag orkar inte mer!
Låt mig få sova!
Markooliodansen
Rocka på (Markoolio vs. The Boppers)
Sjung halleluja! (Markoolio med Peter Walhbeck)
Varför finns jag?
Vem vill inte bli miljonär?
Vi ska vinna! (Markoolio feat. Excellence)
2003
Aj, aj, aj
Alla borde va' som mig
Baka en kaka (Markoolio feat. Kocken Hannu)
Kramp
Nostalgi
Piskad som få
Rashan II
Riktig artist
Smurfpunk
Tommy Spandex
Vilse i skogen
2004
En kväll i juni
In med bollen
Mister Krister Knas
Replay Megamix
Stackars lilla tomten
Vandringsvisan
2007
Emma, Emma
Emma, Emma (Markoolio vs. Tilde Fröling)
Idollåten
Ingen sommar utan reggae
Markoolio kommer till Kalaset
Min lilla mojo-grej
Partypest
Pimpar loss
Rymden runt på 24 dar
Vad gör du?
Värsta schlagern (Markoolio & Linda Bengtzing)
2008
Är det så här man är när man är kär?
Första gången
Gör min grej
Hoppet kvar
Idag
Längesen
Mvh Markoolio
Sverige - det bästa på vår jord
Tack
The Markoolio Anthem
Vacker & Rik
2009
Kärlekssång från mig
2012
Borta bra men hemma bäst
En vecka i Phuket
Fredag
In med bollen 2012
Julen svänger mer på Jamaica (Markoolio feat. Dr Alban)
Kebab (Markoolio feat. Dogge & Daddy Boastin)
Markoolio säger
Nu kör vi
Svensk sommar extra allt
Vuxenpoäng
2023
Vatten & eld

n/a
Medley
ALBUM AV MARKOOLIO
Bäst Off
Dikter från ett hjärta
I skuggan av mig själv
Jag är konst
Jag är Markoolio
Sticker hårt
Tjock och lycklig
Värsta plattan
DVDS AV MARKOOLIO
Rockar på
DE BÄSTA LÅTARNA AV MARKOOLIO
Alla songer med minst 5 recensioner är inräknade i denna lista.
TitelRecensionerGenomsnitt
Jag orkar inte mer!55.2
Ingen sommar utan reggae85
Värsta schlagern (Markoolio & Linda Bengtzing)254.76
The Markoolio Anthem144
Kärlekssång från mig74
Vi ska vinna! (Markoolio feat. Excellence)54
DE MEST KÄNDA LÅTARNA AV MARKOOLIO
Alla songer med minst 5 recensioner är inräknade i denna lista.
TitelRecensionerGenomsnitt
Värsta schlagern (Markoolio & Linda Bengtzing)254.76
The Markoolio Anthem144
Ingen sommar utan reggae85
Kärlekssång från mig74
Jag orkar inte mer!55.2
Vi ska vinna! (Markoolio feat. Excellence)54


Copyright © 2024 Hung Medien. Design © 2003-2024 eMedia Jungen. All rights reserved.
Page was generated in: 2.23 seconds