Login
  SÖK
  English 

SVERIGETOPPLISTAN 
ARKIVET 
SÖK 
BÄSTA GENOM TIDERNA 
LÄNKAR 
FORUMET
Certifications pre-IFPI
Can anyone identify this song?
Lyrics request
Chart Positions Pre 1976
Music of Sweden


 
HEMFORUMETKONTAKT

MOLLY+SAND%E9N
0 Fans
Fan werden

Komponisten, Texter und Produzenten
Molly Sandén, Victor Thell, Aleena Gibson, Peter Kvint, John Alexis

DISCOGRAFI MOLLY SANDéN
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Den underbara dagen du kommer hemMariann2008
Så vill stjärnornaM&L2009
YouniverseSony2016-02-28
Rygg mot ryggSony2017-08-18
Utan digSony2017-12-15
UndanflykterSony2018-03-30
Jag e (vierge moderne)Sony2018-12-26
Den som e denMilkshake2019-03-01
Va det då?Milkshake2019-04-26
Sverige (Molly Sandén / Victor Leksell / Joakim Berg)RCA2020-04-10
Husavik (Will Ferrell & My Marianne)Arista2020-07-03
Jag mår bra nu (Molly Sandén feat. Newkid)Milkshake2020-09-04
Nån annan nuMilkshake2021-03-26
Vi ska aldrig gå hemMilkshake2021-09-30
Vi:et i vinstenMilkshake2022-06-10
Hålla migMilkshake2024-03-22
Slutet av sommarnRCA2024-05-31
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Samma HimmelMariann2009-05-27
UnchainedEMI2012-05-23
StörreSony2018
 
MOLLY SANDÉN I SVENSKAS TOPLISTOR
Singlar

TitelKom in på listanTopveckor
Så vill stjärnorna2009-03-13115
Why Am I Crying2012-03-02812
Freak2014-08-15169
Phoenix2015-01-30743
Like No One's Watching2015-06-127310
Youniverse2016-03-0488
Rygg mot rygg2017-08-252315
Utan dig2017-11-031621
Ditt sanna jag (Molly Sandén & Leslie Tay)2018-03-02357
Större2018-05-041727
Sand2018-05-041583
Kär i din kärlek2018-09-28119
Ingen som jag2018-09-28751
Jag e (vierge moderne)2019-01-04327
Den som e den2019-03-081527
Rosa himmel2019-04-12393
Va det då?2019-05-031018
Det bästa kanske inte hänt än2019-05-31535
Hata mig2019-06-072712
Luften e fri2019-06-07611
Spelar ingen roll2019-06-07821
^stark^2019-06-07871
Smartare (Estraden & Molly Sandén)2019-07-052817
Alla våra smeknamn2019-11-15742
Sverige (Molly Sandén / Victor Leksell / Joakim Berg)2020-04-171113
Husavik (Will Ferrell & My Marianne)2020-07-10307
Double Trouble (Will Ferrell & My Marianne)2020-07-10691
Jag mår bra nu (Molly Sandén feat. Newkid)2020-09-11447
Kärlek slutar alltid med bråk2021-01-29179
Nån annan nu2021-04-02436
Dom ska veta2021-05-14514
Lillebror2021-05-14652
Fucking Stockholm2021-05-14841
Noise Cancellation2021-05-14891
Vi ska aldrig gå hem2021-10-08654
Vi:et i vinsten2022-06-17817
Psykos2023-11-032511
Hålla mig2024-03-291114
Slutet av sommarn2024-06-0764
 
Album

TitelKom in på listanTopveckor
Samma Himmel2009-06-05163
Unchained2012-06-01112
Like No One's Watching2015-06-261523
Större2018-05-044144
Det bästa kanske inte hänt än2019-05-312100
Dom ska veta2021-05-14172
Allting däremellan2023-11-03813
LÅTAR AV MOLLY SANDÉN
Sortierung: Titel | År
2006
Det finaste någon kan få
Julens tid är här (Magnus Carlsson & Molly Sandén)
2008
Allt som jag kan ge
Den underbara dagen du kommer hem
2009
Det är inte jag
Fånga en sommar
Gabriellas sång
Hallelujah
Kärlek
Lova mig
Mitt liv är mitt
Så vill stjärnorna
Säg att det är regn
Samma himmel
Skör som glas
Stanna kvar
2012
A Little Forgiveness (Molly Sandén feat. Christopher)
Green Light
Kill This Love
Mirage
My Hands Around My Heart
Rollercoaster
Spread A Little Light
This Party
Unchained
Why Am I Crying
2014
Freak
2015
Like No One's Watching
Phoenix
2016
Youniverse
2017
Rygg mot rygg
Utan dig
2018
Ditt sanna jag (Molly Sandén & Leslie Tay)
Du kan inte ta mig
Du med mig
Ingen som jag
Jag e (vierge moderne)
Ner
Säg det
Sand
Skynda långsamt
Större
Undanflykter
2019
Den som e den
Rosa himmel
Va det då?
2020
Double Trouble (Will Ferrell & My Marianne)
Happy (Will Ferrell & My Marianne)
Husavik (Will Ferrell & My Marianne)
Jag mår bra nu (Molly Sandén feat. Newkid)
Jaja Ding Dong (Will Ferrell & My Marianne)
Sverige (Molly Sandén / Victor Leksell / Joakim Berg)
Volcano Man (Will Ferrell & My Marianne)
2021
Nån annan nu
Vi ska aldrig gå hem
2022
Live On Love (Armin van Buuren & Diane Warren feat. My Marianne)
Vi:et i vinsten
2024
Hålla mig
Slutet av sommarn

n/a
^stark^
Alla våra smeknamn
Det bästa kanske inte hänt än
Dom ska veta
Fucking Stockholm
Hata mig
Kærlighed & krig (Burhan G feat. Molly Sandén)
Kär i din kärlek
Kärlek slutar alltid med bråk
Lillebror
Luften e fri
Noise Cancellation
Psykos
Satellites
Smartare (Estraden & Molly Sandén)
Spelar ingen roll
Under Your Skin
ALBUM AV MOLLY SANDÉN
Allting däremellan
Det bästa kanske inte hänt än
Dom ska veta
Like No One's Watching
Samma Himmel
Större
Unchained
DE BÄSTA LÅTARNA AV MOLLY SANDÉN
Alla songer med minst 5 recensioner är inräknade i denna lista.
TitelRecensionerGenomsnitt
Husavik (Will Ferrell & My Marianne)124.83
Så vill stjärnorna124.67
Double Trouble (Will Ferrell & My Marianne)64.67
Phoenix74.57
Youniverse143.93
Like No One's Watching83.88
Freak143.71
Why Am I Crying133.46
DE MEST KÄNDA LÅTARNA AV MOLLY SANDÉN
Alla songer med minst 5 recensioner är inräknade i denna lista.
TitelRecensionerGenomsnitt
Youniverse143.93
Freak143.71
Why Am I Crying133.46
Husavik (Will Ferrell & My Marianne)124.83
Så vill stjärnorna124.67
Like No One's Watching83.88
Phoenix74.57
Double Trouble (Will Ferrell & My Marianne)64.67


Copyright © 2024 Hung Medien. Design © 2003-2024 eMedia Jungen. All rights reserved.
Page was generated in: 1.61 seconds