Login
  SÖK
  English 

SVERIGETOPPLISTAN 
ARKIVET 
SÖK 
BÄSTA GENOM TIDERNA 
LÄNKAR 
FORUMET
Selecting a B2B Telemarketing Company
Swedish Electro Songs ?
Music of Sweden
Chart Positions Pre 1976
Lyrics request


 
HEMFORUMETKONTAKT

MYRA+GRANBERG
0 Fans
Fan werden

Komponisten, Texter und Produzenten
Myra Granberg

DISCOGRAFI MYRA GRANBERG
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Då kan dom inte ta ossColumbia2020-07-10
Bara hälften kvarColumbia2020-10-16
Systra mi (Hon / Myra Granberg)Columbia2021-03-05
Bara för bra (Petter feat. Myra Granberg)Baba2021-03-26
Lose My MindColumbia2021-04-16
Jag kommerColumbia2021-05-14
Sad BoyColumbia2021-06-18
 
MYRA GRANBERG I SVENSKAS TOPLISTOR
Singlar

TitelKom in på listanTopveckor
Tills mitt hjärta går under2019-12-20652
HKF (Håll käften & försvinn)2020-10-231545
Bara för bra (Petter feat. Myra Granberg)2021-04-02377
Lose My Mind2021-04-23327
Jag kommer2021-05-21304
Liten & lost2021-09-03681
First Aid Kit2021-09-17395
 
Album

TitelKom in på listanTopveckor
Andra sidan är ni klara2021-09-1766
LÅTAR AV MYRA GRANBERG
Sortierung: Titel | År
2020
Äru min nu
Då kan dom inte ta oss
Finn fem fel
HKF (Håll käften & försvinn)
Tills mitt hjärta går under
2021
Bara för bra (Petter feat. Myra Granberg)
Jag kommer
Lose My Mind
Sad Boy
Systra mi (Hon / Myra Granberg)

n/a
First Aid Kit
Glömma dig (Rymdpojken & Myra Granberg)
Liten & lost
ALBUM AV MYRA GRANBERG
Andra sidan är ni klara


Copyright © 2021 Hung Medien. Design © 2003-2021 eMedia Jungen. All rights reserved.
Page was generated in: 1.09 seconds