Login
  SÖK
  English 

SVERIGETOPPLISTAN 
ARKIVET 
SÖK 
BÄSTA GENOM TIDERNA 
LÄNKAR 
FORUMET
Music of Sweden
Chart Positions Pre 1976
Lyrics request
Gemini
Swedish Electro Songs ?


 
HEMFORUMETKONTAKT

OLIVIA+RODRIGO
1 Fan
Fans anzeigen

Fan werden

Komponisten, Texter und Produzenten
Daniel Nigro

DISCOGRAFI OLIVIA RODRIGO
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Let It GlowWalt Disney2016-11-11
All I WantWalt Disney2019-11-29
Drivers LicenseGeffen2021-01-08
Deja VuGeffen2021-04-02
Good 4 UGeffen2021-05-14
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
SourGeffen2021-05-21
 
OLIVIA RODRIGO I SVENSKAS TOPLISTOR
Singlar

TitelKom in på listanTopveckor
All I Want2020-01-17885
Drivers License2021-01-15124
Deja Vu2021-04-164613
Good 4 U2021-05-21217
Enough For You2021-05-28891
Favorite Crime2021-06-04766
Traitor2021-06-045612
 
Album

TitelKom in på listanTopveckor
Sour2021-05-28116
LÅTAR AV OLIVIA RODRIGO
Sortierung: Titel | År
1 Step Forward, 3 Steps Back
All I Want
Brutal
Deja Vu
Drivers License
Enough For You
Even When/The Best Part (Olivia Rodrigo & Joshua Bassett)
Favorite Crime
Good 4 U
Granted
Happier
Hope Ur Ok
Jealousy, Jealousy
Let It Glow
The Rose Song
Traitor
Wondering (Olivia Rodrigo & Julia Lester)
ALBUM AV OLIVIA RODRIGO
*O*R
Sour
DE BÄSTA LÅTARNA AV OLIVIA RODRIGO
Alla songer med minst 5 recensioner är inräknade i denna lista.
TitelRecensionerGenomsnitt
All I Want64.17
Brutal194.11
Jealousy, Jealousy104.1
Hope Ur Ok94
Drivers License783.96
Traitor153.93
Enough For You103.9
Good 4 U683.85
Deja Vu333.85
Happier103.8
DE MEST KÄNDA LÅTARNA AV OLIVIA RODRIGO
Alla songer med minst 5 recensioner är inräknade i denna lista.
TitelRecensionerGenomsnitt
Drivers License783.96
Good 4 U683.85
Deja Vu333.85
Brutal194.11
Traitor153.93
Favorite Crime113.64
Jealousy, Jealousy104.1
Enough For You103.9
Happier103.8
1 Step Forward, 3 Steps Back103.8


Copyright © 2021 Hung Medien. Design © 2003-2021 eMedia Jungen. All rights reserved.
Page was generated in: 1.08 seconds