Login
  SÖK
  English 

SVERIGETOPPLISTAN 
ARKIVET 
SÖK 
BÄSTA GENOM TIDERNA 
LÄNKAR 
FORUMET
Music of Sweden
Selecting a B2B Telemarketing Company
Swedish Electro Songs ?
Chart Positions Pre 1976
Lyrics request


 
HEMFORUMETKONTAKT

OLIVIA+RODRIGO
2 Fans
Fans anzeigen

Fan werden

Komponisten, Texter und Produzenten
Daniel Nigro, Olivia Rodrigo

DISCOGRAFI OLIVIA RODRIGO
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Let It GlowWalt Disney2016-11-11
All I WantWalt Disney2019-11-29
Drivers LicenseGeffen2021-01-08
Deja vuGeffen2021-04-02
Good 4 UGeffen2021-05-14
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
SourGeffen2021-05-21
 
OLIVIA RODRIGO I SVENSKAS TOPLISTOR
Singlar

TitelKom in på listanTopveckor
All I Want2020-01-17885
Drivers License2021-01-15124
Deja vu2021-04-164613
Good 4 U2021-05-21232
Enough For You2021-05-28891
Favorite Crime2021-06-04766
Traitor2021-06-045612
 
Album

TitelKom in på listanTopveckor
Sour2021-05-28134
LÅTAR AV OLIVIA RODRIGO
Sortierung: Titel | År
1 Step Forward, 3 Steps Back
All I Want
Brutal
Deja vu
Drivers License
Enough For You
Even When/The Best Part (Olivia Rodrigo & Joshua Bassett)
Favorite Crime
Good 4 U
Granted
Happier
Hope Ur Ok
Jealousy, Jealousy
Let It Glow
The Rose Song
Traitor
Wondering (Olivia Rodrigo & Julia Lester)
ALBUM AV OLIVIA RODRIGO
*O*R
Sour
DE BÄSTA LÅTARNA AV OLIVIA RODRIGO
Alla songer med minst 5 recensioner är inräknade i denna lista.
TitelRecensionerGenomsnitt
Traitor234.26
Jealousy, Jealousy124.17
All I Want64.17
Brutal204.05
Deja vu363.94
Happier123.92
Enough For You113.91
Drivers License873.9
Hope Ur Ok113.82
Favorite Crime143.79
DE MEST KÄNDA LÅTARNA AV OLIVIA RODRIGO
Alla songer med minst 5 recensioner är inräknade i denna lista.
TitelRecensionerGenomsnitt
Drivers License873.9
Good 4 U763.76
Deja vu363.94
Traitor234.26
Brutal204.05
Favorite Crime143.79
Jealousy, Jealousy124.17
Happier123.92
1 Step Forward, 3 Steps Back123.75
Enough For You113.91


Copyright © 2022 Hung Medien. Design © 2003-2022 eMedia Jungen. All rights reserved.
Page was generated in: 1.08 seconds