Login
  SÖK
  English 

SVERIGETOPPLISTAN 
ARKIVET 
SÖK 
BÄSTA GENOM TIDERNA 
LÄNKAR 
FORUMET
HELP! I want to find a Swedish band ...
Kĺt 19 ĺrig tjej
How do I register album?
Welcome to swedishcharts.com
All the top 20 charts around the world


 
HEMFORUMETKONTAKT

SIGUR RÓS
5 Fans
Fans anzeigen

Fan werden

Links
Official Site  http://www.sigur-ros.co.uk


DISCOGRAFI SIGUR RÓS
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Ba Ba Ti Ki Di DoEMI2004-07-12
HoppípollaEMI2005-12-09
VarúđParlophone2012-05-21
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
VonSmekkleysa1997
Ágćtis byrjunXL2000-09-04
()XL2003-01-27
Takk...EMI2005-09-11
Hvarf / HeimEMI2007-11-02
Međ suđ í eyrum viđ spilum endalaustEMI2008-06-20
InniKrunk2011-11-04
ValtariParlophone2012-05-25
KveikurXL2013-06-14
Ba Ba Ti Ki Di Do EP--
 
Discographie Alben - Box

TitelLabelRelease
Valtari / Međ suđ í eyrum viđ spilum endalaustParlophone2014-08-29
 
Discographie Alben - DVD

TitelLabelRelease
Valtari Film ExperimentParlophone2013-02-15
 
SIGUR RÓS I SVENSKAS TOPLISTOR
Album

TitelKom in pĺ listanTopveckor
()2002-11-07501
Takk...2005-09-22123
Hvarf / Heim2007-11-15451
Međ suđ í eyrum viđ spilum endalaust2008-07-03294
Inni2011-11-18491
Valtari2012-06-08311
Kveikur2013-06-28147
LĹTAR AV SIGUR RÓS
Sortierung: Titel | Ĺr
()
18 sekúndur fyrir sólarupprás
Ágćtis byrjun
All Alright
Andvari
Ára bátur
Avalon
Ba ba
Bíum bíum bambaló
Bláţráđur
Brennisteinn
Cold
Dauđalogn
Death Announcements And Funerals
Di do
Dögun
Duet
Ég anda
Ekki múkk
Festival
Fjögur píanó
Fljótavík
Flugufrelsarinn
Glósóli
Gobbledigook
Góđan daginn
Gong
Hafssól
Heysátan
Hjartađ hamast (bamm bamm bamm)
Hljómalind
Hoppípolla
Hrafntinna
Hún Jörđ
Í gćr
Illgresi
Inní mér syngur vitleysingur
Intro [Ágćtis byrjun]
Ísjaki
Kveikur
Leit ađ lífi
Lúppulagiđ
Međ blóđnasir
Međ suđ í eyrum
Mílanó
Mistur
Myrkur
Njósnavélin
Ný batterí
Nyja lagid
Óveđur
Olsen Olsen
Oogun
Rafstraumur
Rembihnútur
Rukrym
Sćglópur
Salka
Sé lest
Sigur Rós
Starálfur
Stormur
Straumnes
Svefn-G-Englar
Svo Hljótt
Syndur Guđs (Opinberun frelsarans)
Takk...
The Rains Of Castamere
Ti ki
Track 7
Untitled #1 (Vaka)
Untitled #2 (Fyrsta)
Untitled #3 (Samskeyti)
Untitled #4 (Njósnavélin)
Untitled #5 (Álafoss)
Untitled #6 (E-Bow)
Untitled #7 (Dauđalagiđ)
Untitled #8 (Popplagiđ)
Valtari
Var
Varđeldur
Varúđ
Veröld ný og óđ
Viđ spilum endalaust
Viđrar vel til loftárása
Von
Where No One Goes
Yfirborđ
ALBUM AV SIGUR RÓS
()
Ágćtis byrjun
Ba Ba Ti Ki Di Do EP
Hvarf / Heim
Inni
Kveikur
Međ suđ í eyrum viđ spilum endalaust
Route One
Takk...
Valtari
Valtari / Međ suđ í eyrum viđ spilum endalaust
Von
DVDS AV SIGUR RÓS
Heima
Valtari Film Experiment
DE BÄSTA LĹTARNA AV SIGUR RÓS
Alla songer med minst 5 recensioner är inräknade i denna lista.
TitelRecensionerGenomsnitt
Festival185.33
Starálfur325.31
Untitled #6 (E-Bow)165.25
Untitled #3 (Samskeyti)135.23
Ára bátur185.22
Međ suđ í eyrum145.21
Untitled #8 (Popplagiđ)195.21
Sćglópur305.2
Mílanó165.19
Flugufrelsarinn135.15
DE MEST KÄNDA LĹTARNA AV SIGUR RÓS
Alla songer med minst 5 recensioner är inräknade i denna lista.
TitelRecensionerGenomsnitt
Hoppípolla465.02
Starálfur325.31
Untitled #1 (Vaka)325.12
Svefn-G-Englar315.1
Gobbledigook314.52
Sćglópur305.2
Glósóli274.96
Inní mér syngur vitleysingur274.81
Viđrar vel til loftárása215
Untitled #8 (Popplagiđ)195.21


Copyright © 2018 Hung Medien. Design © 2003-2018 eMedia Jungen. All rights reserved.
Page was generated in: 0.23 seconds