Login
  SÖK
  English 

SVERIGETOPPLISTAN 
ARKIVET 
SÖK 
BÄSTA GENOM TIDERNA 
LÄNKAR 
FORUMET
Lyrics request
Swedish Electro Songs ?
Chart Positions Pre 1976
Sweden Top 40 Music Charts
How do I register album?


 
HEMFORUMETKONTAKT

TOMMY+K%F6RBERG
0 Fans
Fan werden


DISCOGRAFI TOMMY KöRBERG
Discographie Singles

TitelLabelRelease
JezamineSonet1968
Bara du och jagSonet1969
Judy min vänDiscophon1969
Dear Mr. JonesSonet1969
Tennessee BabyMetronome1970
Som en bro över mörka vattenSonet1970
CandyMetronome1970
AnthemPolar1984-10
Stad i ljusLittle Big Apple1988
Endnu engang (Kirsten Siggaard & Tommy Körberg)Virgin1989
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
The Sound Of Music (Carola & Tommy Körberg)Rival1995
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
Gränslös - Det bästa medSonet2003-05-23
 
TOMMY KÖRBERG I SVENSKAS TOPLISTOR
Singlar

TitelKom in på listanTopveckor
Stad i ljus1988-04-1383
O helga natt2007-12-271619
Julen är här (Tommy Körberg & Sissel Kyrkjebö)2007-12-27623
Låt Julen förkunna (Tommy Körberg & Sissel Kyrkjebö)2015-12-25741
Gläns över sjö och strand2015-12-25901
I väntan på Julen (Jill Johnson & Tommy Körberg)2015-12-25733
 
Album

TitelKom in på listanTopveckor
Tolkar Jacques Brel (Tommy Körberg & Stefan Nilsson)1983-02-08352
...är...1988-05-11163
Julen är här1989-12-2735
Jak skulle vilja våga tro1993-03-10392
Sound Of Music (Carola & Tommy Körberg)1995-11-10159
Evergreens (Tommy Körberg & Royal Stockholm Philharmonic Orch.)1996-11-29177
Stilla natt (Tommy Körberg & Oslo Gospel Choir)2000-11-30235
Gränslös - Det bästa med2003-05-29520
Rakt upp och ner2007-06-07420
Songs For Drinkers And Other Thinkers2010-12-03179
Sjung tills du stupar2012-11-23613
LÅTAR AV TOMMY KÖRBERG
Sortierung: Titel | År
1967
Somebody's Taken Maria Away (Tom & Mick)
1968
En som du
Jezamine
1969
Bara du och jag
Bird You Must Fly
Dear Mr. Jones
Din tid är förbi
Drömmen om Elin
Janet
Judy min vän
1970
Candy
Ensam på en öde scen
Ich geb' Dich niemals auf
Ich komme wieder
Sol på jorden
Som en bro över mörka vatten
Tennessee Baby
1971
Familjelycka
Såsom jorden väntar fäbodpsalm från Mora
1973
Den första gång jag såg dig
Släpp fångarne loss
Tankar
1976
Nu har jag fått den jag vill ha
Where Do We Begin (Tommy Körberg & Made In Sweden)
1979
Sometimes (Tommy Körberg & Made In Sweden)
1980
Ack Värmeland du sköna
1982
Min barndom
Vid molins fontän
1984
Anthem
Endgame (Denis Quilley, Murray Head, Elaine Paige, Tommy Körberg & Barbara Dickson)
Mountain Duet (Elaine Paige & Tommy Körberg)
Quartet (A Model Of Decorum And Tranquillity) (Denis Quilley, Elaine Paige, Björn Skifs & Tommy Körberg)
The Deal (No Deal) (Murray Head, Tommy Körberg, Denis Quilley and Elaine Paige)
Where I Want To Be (Tommy Körberg and Denis Quilley)
You And I / The Story Of Chess (Tommy Körberg, Elaine Paige and The Ambrosian Singers)
1985
Argument (Elaine Paige & Tommy Körberg)
1987
Fattig bonddräng
Luffarvisan
Night Of Love (Vicki Brown & Tommy Körberg)
Plaisir d'amour (Vicki Brown & Tommy Körberg)
1988
Himlen är oskyldigt blå
Jag vill ha dig här
Stad i ljus
Trubbel
Unchained Light
1989
Endnu engang (Kirsten Siggaard & Tommy Körberg)
Gläns över sjö och strand
Låt Julen förkunna (Tommy Körberg & Sissel Kyrkjebö)
Once In Your Arms (Kirsten Siggaard & Tommy Körberg)
The Conducator (Tommy Körberg & Världsungdomskören)
1990
Gamla älskares sång
Han har ihop det med min fru
Led hans väg
Likgiltigheten är en form
1992
Brinn
Kärlek ingen ville ha
1993
Jag kom inte för att jag tror
1994
Can't Buy Me Love
Min vind är din
Ravaillac
1995
Avskedsvisan (Carola, Tommy Körberg)
Du är sexton (Carola, Tommy Körberg)
Edelweiss
Kärleken kan dö
Något gott (Carola, Tommy Körberg)
Sök dig till bergen
1998
The Winner Takes It All
1999
En valsmelodi
Konsten att vara vacker
2002
Anatolij och Molokov (Per Myrberg, Kör & Orkester, Tommy Körberg)
Där jag ville vara (Tommy Körberg, Kör & Orkester)
Drömmar av glas (Tommy Körberg, Helen Sjöholm)
Drömmar av glas / Historien om schack (Helen Sjöholm, Tommy Körberg)
Historien om schack
I mitt hjärtas land
Kvartett (En förebild för dygd och högsta ambition) (Rolf Skoglund, Josefin Nilsson, Helen Sjöholm, Kör & orkester, Tommy Körberg)
Lång väg tillbaka (Anders Glenmark & Tommy Körberg)
Möte på en bro (Helen Sjöholm, Tommy Körberg)
Ni dömer mig (Tommy Körberg, Kör & Orkester, Josefin Nilsson)
Vem kunde ana (Anders Ekborg, Tommy Körberg, Helen Sjöholm, Kör & Orkester)
2003
Nature Boy
2006
Det är vi ändå (Benny Anderssons Orkester, Helen Sjöholm, Tommy Körberg)
Finalpotpurri (Ett glatt humör, Säg det med ett leende, Vårat gäng, Bättre och bättre dag för dag) (Benny Anderssons Orkester, Helen Sjöholm, Tommy Körberg)
För dig (Benny Anderssons Orkester, Helen Sjöholm, Tommy Körberg)
Gamle svarten (Benny Anderssons Orkester, Tommy Körberg)
Moon River (Benny Anderssons Orkester, Tommy Körberg)
När tvenne hjärtan slå (Benny Anderssons Orkester, Helen Sjöholm, Tommy Körberg)
True Love (Benny Anderssons Orkester, Helen Sjöholm, Tommy Körberg)
2007
Bonde söker fru (Benny Anderssons Orkester, Tommy Körberg)
Crush On You (Benny Anderssons Orkester, Helen Sjöholm, Tommy Körberg)
Fait Accompli (Benny Anderssons Orkester, Tommy Körberg)
If Came The Hour (Tommy Körberg & Secret Garden)
Nu mår jag mycket bättre (Benny Anderssons Orkester, Helen Sjöholm, Tommy Körberg)
2011
I väntan på Julen (Jill Johnson & Tommy Körberg)
2012
Knalle juls vals (Benny Anderssons Orkester, Tommy Körberg)
Mössens julafton (När nätterna blir långa) (Benny Anderssons Orkester, Helen Sjöholm, Tommy Körberg, Kalle Moraeus)
Tomten har åkt hem (Benny Anderssons Orkester, Helen Sjöholm, Tommy Körberg)
2017
For Every Step (Dead By April feat. Tommy Körberg)

n/a
En ton av tystnad
Fragen über Fragen
Julen är här (Tommy Körberg & Sissel Kyrkjebö)
O helga natt
Pity The Child
Tag wird immer wieder sein
ALBUM AV TOMMY KÖRBERG
...är...
Evergreens (Tommy Körberg & Royal Stockholm Philharmonic Orch.)
Gränslös - Det bästa med
Jak skulle vilja våga tro
Julen är här
Rakt upp och ner
Sjung tills du stupar
Songs For Drinkers And Other Thinkers
Sound Of Music (Carola & Tommy Körberg)
Stilla natt (Tommy Körberg & Oslo Gospel Choir)
The Sound Of Music (Carola & Tommy Körberg)
Tolkar Jacques Brel (Tommy Körberg & Stefan Nilsson)
Tommy
DE BÄSTA LÅTARNA AV TOMMY KÖRBERG
Alla songer med minst 5 recensioner är inräknade i denna lista.
TitelRecensionerGenomsnitt
Anthem84.88
Somebody's Taken Maria Away (Tom & Mick)74.57
Endgame (Denis Quilley, Murray Head, Elaine Paige, Tommy Körberg & Barbara Dickson)94.56
The Deal (No Deal) (Murray Head, Tommy Körberg, Denis Quilley and Elaine Paige)64.33
Stad i ljus194.21
Judy min vän184
DE MEST KÄNDA LÅTARNA AV TOMMY KÖRBERG
Alla songer med minst 5 recensioner är inräknade i denna lista.
TitelRecensionerGenomsnitt
Stad i ljus194.21
Judy min vän184
Endgame (Denis Quilley, Murray Head, Elaine Paige, Tommy Körberg & Barbara Dickson)94.56
Anthem84.88
Somebody's Taken Maria Away (Tom & Mick)74.57
The Deal (No Deal) (Murray Head, Tommy Körberg, Denis Quilley and Elaine Paige)64.33


Copyright © 2019 Hung Medien. Design © 2003-2019 eMedia Jungen. All rights reserved.
Page was generated in: 3.22 seconds